Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Varmt välkommen till mig!

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och är i grunden utbildad undersköterska och har arbetat flera år inom vården. Men intresset för friskvård och hur man kan förebygga och stärka sin kropp alltid var större än att endast bota symtomen.

Har själv haft hälsoutmaningar med magen under många år och haft svårt att få rätt hjälp och förstå sambanden mellan livsstil och problemsymtom – och jag vet att ni är många därute som har svårt att hitta rätt. Idag vet vi så mycket mer om tarmen och hur avgörande den är både för vårt immunförsvar och vår hälsa i helhet.

Har under flera år ätit enligt periodisk fasta men det var inte förrän jag började med vattenfasta enligt Dr Sanna Ehdins metod under våren 2022 som jag fick imponerande resultat. Mitt mående blev så mycket bättre att jag bestämde mig för att gå hennes utbildning hos Holistic Health Academy för att certifiera mig som fasteterapeut som jag nu håller på med.

Om programmet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Order Now

Copyright © 2023 Mind Blizz. All rights reserved.